Hur man konvertera SWF till AVI
Kommentar

Hur man konvertera SWF till AVI

Senast uppdaterad den 18/08/2018 av

Shockwave Flash Movie är ett multimedia format utvecklat av Macromedia. År 2005 krävde Adobe Systems att det döptes om till Small Web Format – idag mer känt som SWF. Formatet används på webbhosting sidor såsom YouTube, Vimeo, Blogspots med flera. Även om SWF ofta spelas på hemsidor, är det bara ett begränsat antal multimediaspelare som stödjer det. Därför är det smart att konvertera SWF till AVI och på så sätt göra det mer enhets-vänligt.

Till skillnad från SWF är AVI (förkortning för Audio Video Interleave) ett allomfattande format som accepteras av de flesta mediaenheterna. Med dina videofiler i AVI formatet kan du njuta av filmer på din Android telefon, surfplatta, iOS produkt, dator, PSP och liknande. Har du råkat ladda ner filmer eller videos med en SWF filändelse så är det enkelt att konvertera den till AVI. Allt du behöver är en effektiv konverteringslösning.

Två metoder för gratis konvertering av SWF till AVI

Online app: Apowersoft Gratis Online Video och Ljudomvandlare

För de som, av en eller annan anledning, helst inte vill installera program på sin dator, rekommenderas Apowersoft Gratis Online Video och Ljudomvandlare. TIll skillnad från andra program kan man med detta konvertera SWF till AVI online. Det är en webbaserad applikation som gör allting på nätet, vilket betyder att du slipper installera något. Bästa är ändå att applikationen är helt gratis utan krav på registrering, medlemskap, krångel och spam-tjänster.

Med programmet kan du konvertera SWF, AVI, WMV, MKV, 3PG, DV, FLV, WEBM, MPG, MOV och VCD. Även ljudfiler såsom MP3, AAC, OGG, WAV, RA och WMA stödjs. Det är enkelt att använda -det enda du behöver göra är att hitta filen du vill konvertera, klicka på java pop-upen, justera videoinställningarna, klicka på “Konvertera”, och öppna mappen som du valt att spara filen i.

Skärmdump av konvertera SWF till AVI

En annan sak som får denna kostnadsfria SWF till AVI konverteraren att sticka ut från mängden, är att användare har möjlighet att redigera filmen innan den konverteras. Du kan ändra upplösning, bithastighet, bildhastighet och utmatningsinställningar i Step 2 som visas på bilden ovanför. Dessutom kommer appen med en funktion som vi valt att kalla “Avancerade inställningar”, här kan användare klippa videos, beskära, rotera klipp, spegla, ändra ljusstyrka, justera volymen, snabbspola, spela i slow-motion och lägga till vattenstämplar, allt innan videon konverteras.

Avancerade inställningar för funktionen

Gratis mjukvara: Recool Free SWF till AVI konverterare

Ett annat verktyg som kan användas för att snabbt konvertera SWF till AVI heter Recool Free SWF converter. Det kan konvertera olika videoformat, däribland FLV, MKV, MOV, M4, SWF och AVI. Programmet stödjer olika enheter, bland annat iPhone, iPod Touch, iPad, Android, PC, Windows Phone, Zune, Blackberry, PSP, PS3 och Xbox One.

Skärmdump av recool SWF converter

Man kan använda Recool’s SWF Converter till att beskära konverterade filmer och lägga till vattenstämplar, med det är inte 100% öppen källkod. Det finns också kryphål som du måste vara medveten om innan du börjar använda programmet, däribland är oförmågan att konvertera SWF till HD och begränsning för YouTUube och ovan nämnda enheter. Om du vill konvertera en SWF-fil så att du kan spela den direkt på din Android surfplatta eller din iOS smartphone, måste du köpa PRO-versionen.

Shareware för att konvertera SWF till AVI

Är du inte nöjd med de kostnadsfria verktyg som vi nämnt eller om du behöver fler alternativ och mer styrka, bör du ta en titt på professionella SWF konverterare som Apowersoft Video Converter Studio. Alla video- och ljudformat kan konverteras med detta verktyget, och det är enkelt. De senaste tekniken, t.ex. 4k, stödjs och du kan konvetera SWF till AVI för att spela på dina telefon eller surfplatta.

Ladda ner

Programmet har många inbyggda funktioner, däribland en flexibel videoredigerare (klipp, beskär, effekter, vattenmärken och undertext), en kraftfull videonerladdare som kan fånga nästan alla videos på Internet, en mångsidig skräminspelare och en praktisk mv-maker. Dessutom stödjs ett gigantiskt utbud olika format.

Konvertera SWF till AVI

Låt aldrig format som är svåra att spela hindra dig från att njuta av media. Kom ihåg att det finns verktyg som kan hjälpa dig konvertera SWF till AVI, både på din dator och direkt på nätet. Utifrån dina peronliga behov kan du välja mellan installationsfri, grundläggande eller professionell mjukvara.

Betyg:4.8 /5(baserad på 20 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillKonvertera onlinevideor, Konvertera videoformat, Videokonverterare.Senast uppdaterad den 18/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen