Återställ data från Samsung Tablet snabbt och enkelt
Kommentar

Återställ data från Samsung Tablet snabbt och enkelt

Senast uppdaterad den 20/08/2018 av

Mobila enheter som mobiltelefoner och surfplattor används ofta av människor från olika delar av världarna idag. Och Samsung är en av ledarna i denna bransch. Bortsett från sina olika modeller av mobiltelefoner, kommer den också ut med sin Samsung Galaxy Tab-serie. De kan spara olika filer inklusive musik, videor och bilder. Men om dessa filer saknades på grund av vissa orsaker har du fortfarande chansen att återställa data från Samsung-surfplattan.

Hur man Återställer Raderade Filer från Samsung Tablet

Att förlora filer i din Samsung tablet kan vara påfrestande. Men det finns ingen anledning att oroa dig för, eftersom som sagt kan du fortfarande få tillbaka dem. I den här artikeln kommer vi att gå igenom två metoder för hur man gör det här. Läs vidare för att lära dig mer om dessa verktyg och se vilken lösning som är bäst för just dig.

Android Dataåterställning

Först på vår lista över Samsung tablet återställningsapplikationer är Android Data Recovery. Detta är ett effektivt och lättanvänt verktyg för att återställa saknade filer på din surfplatta. Bortsett från Samsung, stöder den också andra Android-enheter som Sony och HTC. Detta är ett säkert program, så du kan vara säker på att din information hålls privat.

Inte bara kan dina mediefiler återställas helt, utan också förlorade kontakter och SM. Den stöder förhandsvisning av skannade filer så att du kan bestämma vilka av dem du vill återställa och vilka filer du inte vill återställa. Den har ett grundläggande användargränssnitt som gör alla steg och alternativ instinktiva. Dessutom guidas du om vad du behöver göra för att din tablet ska upptäckas.

Men, jag tänker ändå ge dig instruktioner för hur man återställer raderade filer från Samsung Tablet med denna applikation. Du kommer att upptäcka att du kan göra det utan svårigheter, även om du är en nybörjare på detta område. Här är stegen.

  1. Hämta och installera Android Dataåterställning på din dator från ovanstående länkadress.

    Ladda ner

  2. När du är helt installerad startar du programmet för att starta processen.
  3. Anslut plattan till din dator med din USB-kabel.
  4. Du flyttar sedan till nästa fönster för att börja analysera innehållet i din surfplatta enligt guiderna.
  5. När scanningen är klar, markera de filer du vill återställa och klicka på “Återställ”-knappen.

återställa raderad data

EaseUS Dataåterställning Wizard Gratisutgåva

En annan applikation som du kan använda till Återställ raderad data på Samsung Tablet är EaseUS Dataåterställning Wizard Gratisutgåva. Det är kostnadsfritt och det kan också hitta saknade filer från din surfplatta. Den har tre återställningsmetoder inklusive återställning av borttagna filer, fullständig återställning och partitionsåterställning. Välj ditt alternativ och börja skanna för att återställa dina filer.

Nackdelen är dock att du är begränsad till att återställa endast 2 GB data. Så om filerna du vill ha tillbaka är mer än den storleken kanske du inte kan få dem alla. Såvida du inte uppgraderar, vilket kommer att kosta dig pengar.

Avslutningsvis

Nu när du har läst om dina alternativ på hur du kan återställer borttappade filer från Samsung Tablet, kommer du inte behöva känna dig nervös för att förlora viktiga filer längre. Om du inte vill spendera någonting med återställningsprocessen kan EaseUS Dataåterställning Wizard Gratisutgåva vara det rätta verktyget för dig. Men om du behöver återställa stora filer och vill se till att alla saknade filer kan hämtas tillbaka, kan du aldrig gå fel med Android Dataåterställning.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 11 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillAndroid återhämtning.Senast uppdaterad den 20/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen