Windows Avstängningsassistent

Windows avstängningsassistent
Betyg:3.2 /5(baserad på 8 betyg)Tack för ditt betyg!

Windows avstängningsassistent ger dig den bästa lösningen att stänga Windows automatiskt. Den gör också mer än att bara stänga av datorn. Du kan också anpassa din dator att automatiskt logga ut, starta om, gå i viloläge eller köra program och öppna en URL vid en viss tidpunkt. Bara skapa aktiviteten och programmet kommer utföra den åt dig perfekt.

  • Möjliggör din Windows-dator att stänga av automatiskt
  • Schemalägg program eller öppna filer och webbadresser på bestämd tid
  • Visa meddelanden och skapa anteckningar för att påminna om händelser
  • Stöd för låsning av datorn för att skydda data eller filer
  • Kompatibel med alla Windows operativsystem
  • Anger dags för en paus med visuell paus-påminnelse

Programmet är en Windows avstängningstimer som är särskilt användbar när du måste lämna datorn för en tid. Du behöver bara skapa uppgiften att säkra din dator och dina filer. Dessutom kan den också påminna dig om dagliga scheman genom att skapa anteckningar.

Prova Gratis

Enkelt sätt att automatiskt stänga av Windows

Enkelt sätt att automatiskt stänga av Windows

Windows avstängningsassistent låter dig stänga av Windows automatiskt i olika lägen. Du kan ställa in tiden för att stänga av datorn. Eller konfigurera bara inställningarna att låta datorn stänga ner vid power off, överhettning eller inaktivitet under en tidsperiod. Det krävs bara två steg för att göra detta - välj "Åtgärd" och "Händelse", programmet gör resten åt dig.

Stöd för alla Windows operativsystem

Stöd för alla Windows operativsystem

Programvaran fungerar bra på alla Windows operativsystem vilket inkluderar Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 2008, Vista eller Windows XP och är tillgänglig för att hantera din dator, när som helst.

Schemalägg att köra ett program eller öppna en fil

Schemalägg att köra ett program eller öppna en fil

Windows avstängningsassistent stödjer dig att skapa aktiviteter för att öppna filer, webbadresser eller starta program automatiskt. Genom att använda den här funktionen kommer du inte att glömma de viktigaste händelserna längre. Programvaran kommer att uppmana dig att arbeta på ett dokument eller kontrollera en webbplats vid en särskild tidpunkt. Det är praktiskt att skapa flera uppgifter för att utföra specificerade aktiviteter för en perioden under en dag vilket förbättrar din effektivitet avsevärt.

Flera funktioner för att hantera Windows-aktiviteter

Flera funktioner för att hantera Windows-aktiviteter

Det här programmet inte bara låter dig schemalägga avstängning av Windows PC utan det kan också utföra andra uppgifter som att logga ut, starta om, slå på eller sätta datorn i viloläge med mera. Alla dessa funktioner kommer att hjälpa dig att hantera din dator. När du lagt till aktiviteterna kan du flytta, ta bort, rensa eller redigera dem i aktivitetslistan när som helst. Innan du ska genomföra aktiviteterna kommer nedräkningsfönstret dyka upp på skrivbordet för att varsko dig. I det läget kan du utföra eller ta bort aktiviteten omedelbart.

Säkra datorfiler och data

Säkra datorfiler och data

Du kan låsa datorn och förhindra att andra använder den under din frånvaro. Ställ bara in tid och lösenord, och maskinen kommer att kräva lösenord under den period som fastställts av dig. Alla användare måste ange lösenord när de loggar in på din dator. Personer utan tillstånd kommer aldrig att få chansen att bläddra i din dator eller stjäla värdefull data och filer.

Använd som visuell påminnelse för paus

Använd som visuell påminnelse för paus

Det är lätt att glömma tid och plats när du koncentrerar dig hårt på arbetet, och det kan påverka din hälsa. Windows avstängningsassistent fungerar också som en larmklocka för att påminna dig om när det är dags att ta en paus. Du kan redigera meddeladen och meningar efter behag och det är lätt att redigera färger, lägga till bilder eller ljud för att påminna dig.

En bra hjälpreda för en upptagen man

En bra hjälpreda för en upptagen man

Ibland när du är upptagen med arbete på datorn kan det vara lätt att glömma viktiga händelser. Med Windows avstängningsassistent kan du låta datorn automatiskt visa meddelanden på skrivbordet vid en viss tidpunkt och skapa en anteckning som påminnelse. Påminnelsen visas på hela skärmen eller i popup-fönster.

främjande annonser

Relaterade Artiklar

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen