Hur man permanent radera videos från iPhone
Kommentar

Hur man permanent radera videos från iPhone

Senast uppdaterad den 27/02/2018 av

Det har aldrig varit enklare att spela in film än idag. Förr var man tvungen att köpa digitalakameror och camcorders för att föreviga speciella ögonblick, idagens värld kan du spela in saker på din smartphone. Och när det gäller populära mobiltelefoner med bra videoinspelning, ligger iPhone först. De har en högkvalitativ kamera som kan ta bilder och videos med otroligt hög kvalitet.

Tyvärr kommer det komma en dag när dessa videos måste raderas. Att skapa utrymme, radera pinsamma tillfällen, skydda din integritet eller rensa enheten, är bara ett par av anledningar till varför man behöver radera videos från en iPhone.

Men det är inte så lätt att radera videos från en iPhone som man först kan tänka sig! Processen är tekniskt avancerad och felraderingar, raderingsalternativ som saknas, synk-problem, ofärdiga raderingar är några utav av problemen som iPhone användare kan stöta på.

Topp fyra lösningar för enkel radering av videos på iPhone

Lösning 1: Radera iPhone videos direkt

 1. Tryck på ”Kamera” -ikonen på din iPhone
 2. Tryck på ”Kamerarulle” i det nedra vänsta hörnet
 3. När ett nytt verktygsfält dyker upp, väljer du ”Kamerarulle”
 4. Klicka på ”Videos” -fliken
 5. Tryck på ”Välj” -ikonen i nedre mitten
 6. Välj de videos du vill radera
 7. Klicka på ”Radera” -ikonen och välj ”Radera valda videos” för att godkänna

radera iPhone videos direkt

Observea: Den här metoden fungerar för videos som tagits med din iPhone-kamera.

Lösning 2: Radera nedladdade eller överförda videos i videoappen på iPhone

Det kan vara lite krångligt att radera nedladdade och överförda videos från din enhet. Många gånger måste du ansluta din telefon till en PC och använda iTunes för att radera saker du inte vill ha. Med hur gör du om du inte har en dator till hands? Eller om du inte har iPhone-sladden med dig? Hur raderar man videos som laddats ner eller förts över till en iPhone? Se nedaför.

 1. Öppna ”Videos” -applikationen på din enhet
 2. En lista med videos kommer synas och du kan manuellt välja vilka klipp du vill radera
 3. Svep varje video till vänster
 4. En ”Radera” -knapp bö dyka upp till höger
 5. Tryck på den röda ”Radera” -knappen för att ta bort videos från din telefon

radera videos i videoappen på iPhone

Det två ovan nämnda metoderna för hur man raderar videos från iPhone kräver väldigt lite energi och kunskap. Fast det är inte garanterat att de fungerar till 100%. Många användare rapporterar att de har problem med att radera överförda, nedladdade, mottagna och ibland också synkade videos. Dessutom raderas inte videon helt och håller från din iPhone, man kan fortfarande återställa dem! Så om du vill radera videos på din iPhone för evigt och utan att lämna ett spår, ska du ta en titt på de kommande lösningarna.

Lösning 3: Radera iPhone Videos snabbt

Apowersoft Phone Manager är en tredjehands applikation som specialiserats för att hantera iPhone och Android telefoner. Det här verktyget hjälper användare att hantera filer på ett enkelt och säkert sätt. Programmet kan t.ex. säkerhetskopiera, synka, överföra och radera alla sorters filer inklusive meddelanden, bilder, musik, appar och mycket mer. Du behöver inte oroa dig över om programmet är kompatibelt med din telefon, du kan enkelt radera alla videos på en iPhone 6 och alla andra iPhone modeller. Det här kostnadsfria verktyget står ut i jämförelse med andra liknande appar, framför allt för sin smidighet och hastighet. Följ stegen nedanför för att lära dig hur man använder det:

 1. Ladda ner appen, starta den och anslut dig med en USB-sladd

  Ladda ner

 2. Tryck på ”Lita på” -knappen för att bekräfta anslutningen mellan din enhet och en PC
 3. I huvudfönstret klickar du på ”Video” -ikonen.
 4. Vänsterklicka därefter på videos och tryck på ”Radera” -nappen

radera videos från iPhones snabbt

Observea: Tryck på ”Välj alla” för att radera alla tillgängliga iPhone-videos.

Utöver att radera videos på din iPhone har den här telefonhanteraren utvecklats för att ”Importera” videos från en dator och ”Exportera” videos för överföring till PC. Med det här magiska verktyget känns det ganska enkelt att hantera dina videos på iPhone och Android telefoner.

Lösning 4: Radera videos från iPhones permanent

iPhone data cleaner är en säkerhetsapplikation som kan radera iPhone videos, bilder, musik, dokument, filer, lösenord, konton, kontakt, SMS, MMS, appar, bokmärken och allt annat. Programmet erbjuder två raderingsmodes med delvis eller fullständig radering, och tre readeringsnivåer – låg om du vill ta bort data snabbt, medium för att skriva över raderad och existerande data och hög för att radera sparade lösenord, information om bankkonton och andra privata filer.

Ladda ner

 1. Koppla samman din iPhone och en PC med tillhörande USB-sladd
 2. Starta programvaran och vänta tills den känner igen din enhet
 3. I huvud fönstret väljer du ”Radera raderade filer”
 4. Beroendes på dina behov väljer du sedan dataraderingsnivåer
 5. Tryck på ”Start” -ikonen för att påbörja rensningen
 6. När den är färdig trycker du på ”Färdig” för att se hur mycket utrymme du just skapat

Rensa raderade filer

Det fina med iPhone data cleaner är att när videofiler har raderats från din enhet, kan de aldrig återställas igen. Det är perfekt om du vill ge bort din iOS enhet till en vän eller släkting, eller om du vill sälja den på blocket. Verktyget är dessutom inte endast kompatiblet med iPhone, utan med alla iOS apparater såsom iPad och iPod Touch.

Att raderar video från iPhone är enkelt om man följer tipsen och tricks som nämnts ovan. Men för att skydda din integritet bör du välja ett verktyg som raderar videos för alltid. Kom ihåg att radera videos direkt i din iPhone inte betyder att de har försvunnit för alltid. Återställningsverktyg kan användas för att återställa videos på iPhone. För att permanent radera och säkert bli av med videos på din iPhone är det bäst att använda ett förstklassigt iOS datarensnings program.

Betyg:4.3 /5(baserad på 11 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tilliOS Tips, Mobil Manager.Senast uppdaterad den 27/02/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen