Hur man flyttar kontakter från iPhone till Samsung Galaxy S6
Kommentar

Hur man flyttar kontakter från iPhone till Samsung Galaxy S6

Senast uppdaterad den 15/03/2019 av

Den 1a mars 2015, avslöjade Samsung äntligen sina “identical babies”, Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge vid Mobile World Congress. Vi har väntat ganska länge på tillkännagivandet. Som tur är var det värt väntan. Med sitt fantastiska och unika utseende, 5.1-tums högupplösta skärm, modern och mjuk design, metall, glas och andra otroliga funktioner, har många bestämt sig för att köpa en när den släpps den 10e april. När man byter sin gamla iPhone för en ny Samsung uppstår ett problem med att flytta kontakter från iPhone till Samsung Galaxy S6. Här är tre lösningar du kan använda dig av.

Lättaste sätten att flytta kontakter från iPhone till Samsung Galaxy S6

1. Snabbt och smidigt verktyg
2. Smidig överförings-app
3. Traditionellt men begränsat sätt

1

Första metoden: Apowersoft Phone Manager

En sak är säker, om du har en mängd kontakter vill du inte överföra dem en och en, det är alldeles för ansträngade och tidskrävande. Därför är Apowersoft Phone Manager den bästa lösningen för dig. Denna kraftfulla och professionella mjukvara ger dig möjligheten att hantera innehållet på din telefon från din PC. Du kan enkelt överföra filer från mobiler till dator. Du kan också använda programmet för att säkerhetskopiera och återställa datan på din telefon, eller ta skärmdumpar med ett klick. Det är även möjligt att spegla din mobilskärm. För att spara tid är denna applikation det absolut snabbaste sättet att flytta kontakter från iPhone till Samsung Galaxy S6. Låt oss gå igenom processen i detalj.

  • Ladda ner Apowersoft Phone Manager. Installera på din dator.
  • Ladda

  • Öppna programmet. Anslut din iPhone till PC via USB-sladd. Klicka på “lita på” när ett fönster dyker upp. Klicka på “Kontakter”. Välj de kontakter du vill överföra. Klicka sedan på “Exportera”. När processen är färdig kopplar du ifrån din iPhone.
  • Öppna Galaxy S6. Gå till “inställningar > Utvecklingsalternativ”. Markera “USB-debugging”. Anslut Galaxy S6. Kom ihåg att trycka på “OK” för att tillåta USB debugging. När du är ansluten trycker väljer du “Kontakter”. Klicka på “Importera”. Vänta tills det är färdigt. Koppla ifrån din telefon.

exportera kontakter

Tips: Det finns tre tillgänglig format: *.vfc, *.xls, *.xml. Du kan välja den som passar dig bäst.

Genom att använda detta utomordentliga verktyg, kompatiblet med iOS och Android, är det inte längre svårt att flytta iPhone-kontakter till Samsung Galaxy S6. På ett par minuter kommer alla dina kontakter, vare sig det gäller hundratals eller tusentals, överföras.

2

Andra metoden: Phone Transfer

Phone Transfer är en applikation som designats för att överföra filer mellan två telefoner. Den hjälper personer att överföra alla sorters filer såsom musik, videos, foton, kontakter, SMS, osv. Den stöds av 2000 olika mobiltelefoner, inklusive: Samsung, Apple, HTC, Motorola, LG med flera. Genom att överföra kontakter från iPhone till Samsung Galaxy S6 med denna mjukvara kan du få tag på fullständig kontaktinformation, såsom telefonummer, emailadress, jobbtitel, hemadress, födelsedag, företagsnamn, etc.

phone transfer

Processen är ganska unik. Efter att du laddat ner och startat programmet på din PC krävs det att du ansluter telefonerna till PC, väljer kontakter och klickar på “Start Copy”. Snart har du alla dina kontakter kopierade till din Galaxy S6.

3

Tredje metoden: Email

Email används av många, framför allt företagspersoner. Email är ett alternativ om du bara vill överföra en eller två kontakter. För att använda denna metoden måste du se till att du har Gmail eller andra email-appar installerade på telefonerna. Nedan hittar du en guide till hur du gör.

  • Öppna din iPhone. Klicka på kontakten du vill överföra. Välja “Dela kontakt”, som du hittar under kontaktinformationen. Tryck på “Mail” -ikonen.
  • Uppge en emailadress och skicka.
  • Slå på samsung Galaxy S6. Öppna email-appen. Logga in på ditt konto. Öppna inboxen. Tryck på den bifogade filen. Välj “Skapa ny kontakt”.

dela kontakt

Nackdelar: Det finns flera nackdelar med detta alternativ som du bör veta om i förväg.

  • Antalet kontakter som kan överföras är begränsat.
  • Endast formatet *.vfc är tillgängligt.
  • Det krävs internetuppkoppling.

För att summera det hela: eftersom de både är snabbare och smidigare rekommenderas de två första metoderna när du försöker lösa problemet hur man flyttar kontakter från iPhone till Galaxy S6.

Betyg:4.3 /5(baserad på 14 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tilliOS-överföring, Mobil Manager.Senast uppdaterad den 15/03/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen