Apowersoft GIF Har Släppts
Kommentar

Apowersoft GIF Har Släppts

Senast uppdaterad den 24/07/2019 av

För att möta behoven av användare som enkelt vill göra sina egna GIFs, har Apowersoft släppt en ny produkt, Apowersoft GIF den 21a juni 2019. Den här mjukvaran är en animerad GIF-skapare som låter användare skapa GIFs från videos, foton och GIFs. Den är lättanvänd men kraftfull, som alla kan använda för att skapa fantastiska GIFs på minuter. Ladda ned mjukvaran och börja skapa dina GIF-animationer härifrån.

Ladda ned

Framhävda Funktioner i Apowersoft GIF

1. Spela in din skärm och spara som GIF

Apowersoft GIF låter dig spela in datorskärmen, webbkameran och platta, och sedan spara som GIF eller AVI-format i hög kvalité. Du kan spela in helskärm eller bara ett valfritt område.

viktigaste egenskaper

2. Kraftfull GIF-redigerare är inbyggd

Med den här mångsidiga redigeraren så kan du visa och även redigera GIF/video/foto bildruta för bildruta. Det låter dig sätta in, radera, beskära eller rotera bildrutorna. Vidare så har den också verktyg för att lägga till text, vattenstämpel, ramar, sudda ut och andra specialeffekter till din fil. Du kan förhandsvisa den i realtid för att få de bästa resultaten innan du sparar något.

gif-redaktör

3. Konvertera videos/foton till GIF snabbt

Du kan spara en animerad GIF från videos, GIFs och bilder snabbt. Så länge du importerar filerna in i programmet, kan du börja producera dina GIFs på ett par klick.

skapa GIF

Slutsats

ApowersoftGIF är en fullfjädrad GIF-skapare som inkluderar alla verktyg som man behöverför att skapa en perfekt GIF-animation. Oavsett om du är en erfaren användareeller en nybörjare, kommer du att vänja dig snabbt tack vare dess intuitivagränssnitt.

Betyg:4.3 /5(baserad på 24 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillPressmeddelande och nyheter.Senast uppdaterad den 24/07/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen