Blu-ray-spelare - Spela alla Blu-ray-filmer på Windows eller Mac

Blu-ray-spelare
Betyg: 4.2 / 5 (baserad på 28 betyg) Tack för ditt betyg!

Denna fantastiska Blu-ray-programvara är en allt-i-ett mediaspelare som har förmågan att spela alla Blu-ray-filmer på din dator med hög kvalitet. Den kan inte bara hjälpa dig att spela upp Blu-ray & DVD-skivor utan du kan också att spela upp ISO-filer och Blu-ray-mappar som backup på hårddisken.

  • Spela köpta eller eller egna Blu-ray-skivor på datorn
  • Spela Blu-ray-mapp och ISO bildfiler
  • Spela mediafiler i olika format
  • Utnyttja avancerad Dolby surround ljudteknik
  • Få en bioliknande upplevelse med överlägsen kvalitet

Denna kraftfulla spelare kan spela Blu-ray-skivor som släppts i olika regioner. Den betraktas av många användare som en grundsten för modern hemmabio och ledande Blu-ray-spelprogram. Dessutom stöder den fullt ut Windows och Mac-system, inklusive senaste Windows 8 och OS X Mavericks.

Ladda ner

Filmer och videor i Blu-ray välkomnas av alla för att man kan njuta av högkvalitativa visuella upplevelser. Men vanliga mediaspelare kan helt enkelt inte hantera detta. Vad skulle du göra om du vill njuta av Blu-ray-film på datorn utan att använda en specifik DVD-spelare? I själva verket är allt du behöver en Blu-ray-spelare. Nu ska ta en titt på de viktigaste inslagen i denna enastående programvara för uppspelning.

Spela olika Blu-ray/videor på PC

Spela olika Blu-ray/videor på PC

Till skillnad från liknande produkter är denna Blu-ray-spelare multifunktionell och kan spela upp en mängd olika skivbaserade media i både std och HD-format på dina Windows och Mac-datorer.

Stöd för uppspelning av mediafiler: Dessutom fungerar denna programvara även som en anständig mediaspelare för att hantera dina strömmande mediafiler på hårddisken, inklusive men inte begränsat till MP4, WMV, MPG, 3GP, VOB, MOV, MP3, OGG och AAC etc.

Stöd för uppspelning av 1080p video

Stöd för uppspelning av 1080p video och HD-surroundljud

Det enklaste sättet att ge dig en audiovisuell filmupplevelse. Du kan njuta av 1080p video och HD-surroundljud tillsammans samtidigt.

Spela 1080p HD-video: Med bara några få klick kan du ha härlig HD-underhållning för Blu-rays 1080p HD-video utan kvalitetsförlust. Dessutom finns det en de-interlaced funktion som ger dig 1080p HD visuell effekt för videor i 1080i. Du kan ställa in ett av alternativen (Disable, Discard, Blend, Mean, Bob, Linear, X, Yadif, Phosphor, Film NTSC) som du vill.

Få HD surroundljudseffekt: Genom avancerad Dolby digital ljudteknik ger denna mäktiga mediaspelare HD surroundeffekt tillsammans med uppspelningen.

Spela upp nyutgivna Blu-ray-filmer

Spela upp nyutgivna Blu-ray-filmer

Oavsett om dina Blu-ray-filmer är skyddade eller inte klarar denna spelare av dem lätt. Du ansluter bara till internet och sätter in din krypterade Blu-ray-skiva i skivenheten. Denna spelare kan spela upp Blu-ray/DVD eller videoinnehåll oavsett kryptering så länge du har internetuppkoppling.

Vänlig design och smidig uppspelning

Vänlig design och smidig uppspelning

Intuitivt gränssnitt: Detta verktyg är enkelt att arbeta med genom ett användarvänligt gränssnitt. Det låter dig spela upp Blu-ray-filmer, video, audio och andra mediefiler direkt genom att navigera till en viss titel eller ett kapitel i spellistan.

Fem uppspelningslägen: Den ger fem uppspelningslägen , inklusive helskärm, normalstorlek, dubbel storlek, halv storlek och skärmanpassad.

Alternativ för att ta skärmdump: Den låter dig fånga valfria scener från dramatiska Blu-ray-filmer genom att klicka på "Snapshot" medan du tittar på dem.

Hög arbetshastighet: Denna programvara kan aktivera, ladda och spela upp snabbt. Och den har 100%-ig garanti för att spela Blu-ray-filmer flytande utan avbrott.

främjande annonser

Relaterade Artiklar

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen