ApowerRescue Släpptes
Kommentar

ApowerRescue Släpptes

Senast uppdaterad den 31/07/2018 av

Apowersoft tillkännagav idag sin helt nya produkt – ApowerRescue. Precis som namnet antyder är det ett datorprogram som specialiserat sig på att återställa iOS-data och är dedikerat till att hjälpa dig att återställa dina förlorade foton, videoklipp, kontakter, meddelanden, samtalshistorik och mer. Om du är intresserad av ApowerRescue, ladda ner det här verktyget och följ den här guiden för att lära dig mer om det.

Ladda ner

Magin bakom ApowerRescue

1. Återställ Olika Typer av Data från iOS-enheten

ApowerRescue är den bästa dataåterställningsprogramvaran för nästan alla enheter som kör iOS-systemet. Nedan finns enhetslägen och filtyper som stöds.

Enheter som stöds:

iPhoneiPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
iPadiPad, iPad 2, iPad Air 1/2, iPad mini 1/2/3/4, iPad Pro

Filer som stöds:

vad man ska välja

2. Återställ Förlorad Data från iTunes/iCloud Backup

ApowerRescue är ett program som inte bara hjälper dig att återställa data från din iOS-enhet. Den låter dig också hämta borttappade filer från din iTunes eller iCloud-backup. Så länge du har säkerhetskopierat din data via iTunes eller iCloud, kan du säkert och snabbt extrahera backupfilerna.

iCloud säkerhetskopieringsfiler

3. Förhandsgranska innan Återställning

För att säkerställa det exakta valet och de uppenbara återhämtningseffekterna kan ApowerRescue förhandsgranska foton, meddelanden, kontakter, anteckningar och etc. inklusive alla raderade och befintliga filer.

förhandsgranska foton

4. Kontrollera den Detaljerade Informationen

Enheter som kör iOS-systemet brukar anses vara säkra, men den här typen av säkerhet är ibland komplicerad. ApowerRescue är utformad för att utesluta komplexiteten ur vårt digitala liv. Det visade namnet, skapad tid och annan detaljerad information om varje fil, vilket gör att vi kan spara mycket tid med att skilja mellan önskad och oönskad data.

information i detalj

5. Intelligent Kategorisering

Gränssnittet i ApowerRescue är tydligt och välorganiserat. Det finns 3 lägen tillgängliga på ApowerRescue, nämligen iOS-enheten, iTunes backup och iCloud backup. Du kan byta från ett läge till ett annat med bara ett klick.

olika lägen

Slutsats

ApowerRescue kan hjälpa dig att få allt tillbaka till dina iOS-enheter. Det kommer att analysera och skanna dina iOS-enheter och visa dig alla funna filer i listor. Klicka på nedladdningsknappen nedan för att komma igång nu!

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 22 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillPressmeddelande och nyheter.Senast uppdaterad den 31/07/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen