ApowerEdit för Mac har Släppts
Kommentar

ApowerEdit för Mac har Släppts

Senast uppdaterad den 30/09/2018 av

För att möta behoven hos Mac-användare vid videoredigering, har Apowersoft släppt ApowerEdit för Mac den 28:e september 2018. Importera bara dina klipp till det här programmet och sen kan du skapa vilken sorts kraftfull presentation som helst, som marknadsföringsvideos, programöverblickar, bröllopsbildspel, etc. Jag tror du kommer att bli imponerad av dess intuitiva gränssnitt och praktiska funktioner. Lås oss nu ladda ned ApowerEdit för Mac och börja skapa ditt arbete!

Ladda

Fantastiska Funktioner i ApowerEdit för Mac

1. Stödjer huvudsakliga mediaformat

Den här videoredigeraren stödjer populära video- (MP4, MOV), audio- (MP3, AAC) och bildformat (JPG, PNG, HEIC). Det finns två enkla metoder för att importera dina mediafiler eller mappar: en är genom att dra och släppa, så kallad drag-and-drop, och en annan är genom att klicka på ”Importera” > ”Importera fil / mapp”-knapparna.

importera filer

2. Erbjuder massor av text-, filter- och övergångsmallar

Alla de text-, filter- och övergångsmallar som ingår i det här verktyget, är professionellt skapade av våra designers. Enligt dina användningsscenarion, kan du välja bland de mest lämpliga coola texterna, stilfulla filter eller dynamiska övergångarna för att förhöja din video!

olika mallar

3. Dela video och ljud exakt

Ofta kan dina videoklipp innehålla onödigt innehåll som annonser, pauser, otydliga delar och så vidare. ApowerEdit för Mac kommer med en enkel, men effektiv videodelare som låter dig skära ned de oönskade segment med precision och radera dem. Du kan klicka på ”föregående bildruta” och ”nästa bildruta” i Förhandsvisningsområdet för att hitta den exakta delen som du vill ta bort från din video.

split video

Du kan också flytta ljudfilen i Ljudspåret utan begränsning och skära ned dess längd, sen omedelbart ta bort de oönskade klippen genom dess delningsfunktion.

4. Beskär video med eller utan bildförhållandet

Vill du inte se de där jobbiga människorna eller objekten i din video? Bara gå till beskärningsfunktionen för att ta bort oönskade delar. Du kan välja huruvida du vill behålla bildförhållandet eller inte medan du beskär videofilen.

grödor video

5. Lossa ljud från video

Om du inte gillar originalljudet som inkluderades i videon, kan du lossa ljudet från videon och byta ut det med en ny ljudfil. Eller, om du endast vill ha ljudet från videon, kan du välja att lossa ljudet från videon och exportera ljudfilen.

Lossa ljud från video enkelt

6. Gör videos med BIB (Bild-i-Bild)

Har du någonsin velat skapa en video med BIB-effekt för att framföra mer information till dina tittare? Den här videoredigeraren låter dig lägga till en bild eller video till ett BIB-spår. Med andra ord, du kan dela två videos på en skärm samtidigt eller fästa en bild till din video. Du får möjligheten att enkelt flytta och beskära videon eller bilden som du lagt till på BIB-spåret.

gör PIP-video

7. Exportera som video eller ljudfil

Efter du har redigerat videon med videoredigerare för Mac, kan du välja att exportera den som video- eller ljudfil. Den stödjer exportering i populära videoformat som MP4, MOV och MP3 ljudformat, som är kompatibla med alla sorters digitala enheter eller multimediaspelare. Utöver att ställa in videoformatet, kan du också anpassa upplösningen. Du kan välja vilken upplösning du vill: 640×480, 1280×720, 1920×1080 – vad du vill!

exportera video

Slutsats

Genom att använda den här videoredigeringsmjukvaran, kan du lägga till specialtitlar, bildtexter, filter, övergångar, dela och ta bort segment, beskära video, byta ut bakgrundsljud, skapa BIB-video, etc. Allt som allt kan ApowerEdit för Mac omvandla dina bilder till en kraftfull video med bara ett par klick. Är du fortfarande osäker på vilket program du vill använda för att redigera video på din Mac-dator? Klicka bara på Ladda Ned-knappen för att få den här fantastiska videoredigeraren på en gång! Du kommer verkligen att gilla den!

Ladda

Betyg:4.3 /5(baserad på 12 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillPressmeddelande och nyheter.Senast uppdaterad den 30/09/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen