De 5 bästa PNG till PDF konverterarna
Kommentar

De 5 bästa PNG till PDF konverterarna

Senast uppdaterad den 22/02/2019 av

Det finns många situationer där man kan behöva konvertera en PNG-bild till PDF. Om man vill skicka en bild och hindra att den kan redigeras så är PDF det bästa formatet. Att hitta en konverterar som kan hjälpa dig med detta är enkelt – det finns tusentals att välja mellan. Att hitta en bra appar är däremot inte lika enkelt. Det finns mycket som måste övervägas och många faktorer att jämföra. För att göra det hela lättare för dig har vi valt att rekommendera de 5 bästa PNG till PDF konverterarna som du kan testa.

Konvertera PNG till PDF med verktyg online

Gratis bild till PDF konverterare online

För att konvertera PNG till PDF online är Gratis bild till PDF konverterare online ett av de bästa verktygen du kan använda. Du kan välja att konvertera filerna på din egen hårddisk eller så använder du en URL för att konvertera på nätet.

Free Image to PDF Online

Du kan enkelt redigera antalet sidor i din PDF-fil innan du konverterar. Allt du behöver göra är att välja titel, filerna som ska konverteras, justera antalet sidor och trycker på “Skapa PDF”. Enkelt, smidigt och pålitligt.

online2pdf.com – konvertera PNG till PDF

Precis som Apowersoft konverterare kan detta online-verktyg används för att sammanfoga flera filer till en PDS. Det är ett effektivt och användbart verktyg – för mindre projekt. Den största storleken som godkänns är 50MB och max-gränsen för alla filer tillsammans är 100MB. Programmet är bra för mindre PDF-filer i sämre kvalité. För större filer med högre upplösning passar inte programmet.

online2pdf.com

docs88.com – PNG till PDF

Detta väldesignade program gör det enkelt att konvertera PNG bilder till PDF. Programmet är så enkelt att en apa skulle kunna använda det och dessutom är designen snygg. Tyvärr, kan du bara konvertera en sida åt gången med detta program vilket är begränsande för många användare. Fast om du bara behöver konvertera en sida så är appen naturligtvis användbar.

PNG till PDF

convertfiles.com – konvertera PNG till PDF

Convertfiles.com kan inte bara konvertera PNG filer till PDF, utan även flera andra format. Tyvärr är programmet ganska långsamt fast hastigheten vägs upp av dess mångsidighet. Storleken begränsas till 250MB vilket täcker de allra flesta projekt men om du måste konvertera filer snabbt så rekommenderar vi att du hittar ett snabbare alternativ.

convertfiles.com

Använd nerladdadt program för att konvertera PNG till PDF

ApowerPDF

För ett mer professionellt alternativ rekommenderar vi ApowerPDF. Om du arbetar mycket med PDF-filer så är detta program ett måste för dig. Faktum är att programmet har förmågan att förenkla alla steg och PDF-relaterade uppgifter – naturligtvis även konvertering av PNG till PDF.

Ladda ner

ApowerPDF är ett kraftfullt program med hög konverteingshastiger och enkelt användning. Alla funktioner är lätt tillgängliga och intuitiva. Om du letar efter mer än ett simpelt gratisprogram för konvertering av PNG till PDF så är denna mjukvara för dig.

konvertera PNG till PDF via ApowerPDF

Av tusentals olika program är de vi nämnde de 5 bästa för konvertering av PNG till PDF. De skiljer sig alla åt och vissa passar somliga uppgifter och behov bättre. Vi rekommenderar att du testar alla och experimenterar med dem så att du själv kan lista ut vilken som passar dig och dina behov bäst för i slutändan är det vad som är viktigast.

Betyg:4.3 /5(baserad på 15 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillBästa Konverterare, Bild till PDF, PDF Lösning och Tips, PDF till Word.Senast uppdaterad den 22/02/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen