Apowersoft Phone Manager 2.0 Released
Kommentar

Apowersoft Phone Manager 2.0 Released

Senast uppdaterad den 20/04/2016 av

Idag kan Apowersoft stolt presentera Apowersoft Phone Manager 2.0 för världen. Vi har föreberett Phone Manager 2.0 under flera månder och gjort allt vi kan för att göra appen perfekt. Du kommer bli positivt överaskad när du får uppleva mjukvaran,

Detta mobil-hanteringsverktyget har förbättras mycket sedan 1.0 versionen. Gränsnittet är snyggare och mer strömlinjeformat och det kommer med avancerade alternativ för hantering av musik, bilder, videos, kontakter, meddelanden, applikationer, böcker och andra filer. Programet gör dig också möjlighet att ta skärmdumpar och spegla telefonskärmar på din PC.

Så låt oss nu ta en närmare titt på alla de utmärkande funktionerna. Vi tror att du efter att ha läst om all de underbara funktionerna kommer gilla appen.

Ladda ner

Video Tutorial

Här är den detaljerade och livliga introduktionen till Apowersoft Phone Manager 2.0.

Apowersoft Phone Manager 2.0 nyckelfunktioner

1. Optimerad användargränsnitt

Det spelar ingen roll om du är en nybörjare, att ansluta din mobil/surfplatta till Apowersoft Phone Manager på din dator är super enkelt. Du kan snabbt hitta guiderna till hur du öppnar USB debugging mode för Android apparater, ansluta din Samsung apparat till programet via WiFi eller koppla din iPhone 6 Plus till verktyget.

2. Stöd för hantering av två eller fler apparater på samma gång

Om du har två eller fler mobila apparater så kan det var osmidigt att enbart kunna hantera en åt gången. Detta verktyg är lösningen till det problemet. Du kan ansluta två apparater med antingen samma eller olika operatvsystem till programet, att sedan skifta mellan de två och hantera filer är super smidigt.

hantera två enheter

3. Hantera allt det grundläggande på din apparat

Kanske behöver du radera tusentals bilder från din telefon eller kanske importera låtar till din surfplatta osv. Hur går du till väga? Allt du behöver är detta verktyget – med Apowersoft Phone Manager 2.0 kan du nämligen enkelt importera/exportera data, radera oönskade filer, ställa in ringsignal, svara på meddelanden, hantera dina kontakter, avinstallera appar på din telefon. Du kan helt enkelt hantera allt som finns i din apparat från en och samma plats.

hantera filer

4. Säkra datan på din mobil/surfplatta

Oroar du dig alltid att du ska förlora viktiga kontakter eller samtalsloggar på din telefon? Då kan du börja slappna av, för med detta verktyg kan du säkerhetskopiera kontakter, meddelanden, samtalsloggar, bokmärken och appar direkt till din PC. Om du sen skulle behöva så använder du bara återställningsfunktionen för att smidigt få tillbaka din data.

säkerhetskopiera och återställ

5. Håll kolla på all information i din telefon

När du har anslutit din telefon till Phone Manager på din PC så kan du se både grundläggande så väl som detaljerad information. Du kan se vilket märke din telefon är, vilken modell, hur batteriet fungerar, upplösning, telefonens mjukvara, telefonens utrymme, media filer etc.

detaljera informtaiton

6. Ta telefon-skärmdumpar med ett klick

Även fast man kan ta telefon-skärmdumpar genom att trycka hem och volym knappar, så är det många gånger osmidigt. Nu kan du genom att trycka på kamera ikonen enkelt ta en skärmdump.

ta skärmdumpar

7. Spegla telefonen på din PC

På grund av telefoners små skärmar så kan det vara krångligt att dela skärmen online eller med vänner. Många appar som du hittar i Play Store låter dig spegla din telefon till en PC, men de kräver många gånger “root access”. Med detta verktyget så spelar det ingen roll om din apparat är “rootad” eller inte, du kan alltid spegla din skärm till en PC. Dessutom så kommer upplösningen vara den samma som den på telefonen.

visning i helskärm

8. Andra kostnadsfria tjänster

Programet kommer öven med andra enkla online tjänster så som en videokonverterare, skärminspelare, ljudinspelare och en videonedladdare.

online appar

Apowersoft Phone Manager för Android

1. Gratis och händig

Apowersoft Phone Manager för Android ger dig möjlighet att ansluta din apparat till en PC genom att skanna en QR-kod eller genom att uppge en bekräftelsekod. Denna funktion är praktisk för de som inte vill använda USB för att ansluta din apparat till programet. Då applikationen är väldigt liten så kommer den inte använda upp så mycket batteri.

praktiskt

2. Filhanterare

Kombinerat med filhanteraren har du möjlighet att hantera filer sparade på din telefon, SD-kort eller som du har fått eller ladda ner till din apparat. Verktyget kan filtrera ut stora filer så att du enkelt kan radera skräp och oönskade filer för att skapa mer utrymme. Alla mediafiler såsom bilder, musik, videos och dkiument kan raderas, kopieras, klippas eller delas.

filer

3. App-hanteraren

Om du har installerat för många spel, musik och shopping appar så kommer det gör din telefon långsam. Med hjälp av App-hanteringsverktyget kan du avinstallera appar enkelt och snabbt.

apk

4. Fler praktiska verktyg

Designat för att passa våra kunder, så har vi utvecklat andra användbara och välanvända verktyg, såsom en QR-kod skanner, ficklampa, hotspot och teathering. Överföringsverktyget låter dig överföra diverse data som bilder, appar, musik, videos och filer med ett par klick.

fler verktyg

Apowersoft Phone Manager 2.0 med sin innovativa design, moderna teknologi och praktiska funktioner kommer garanterat vara ditt förstahandsval när du letar efter ett nytt hanteringsprogram för din telefon. Klicka på nedladdningsknappen nedaför för att påbörja din resa mot enklare telefon/surfplatta hantering.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 5 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillMobil Manager.Senast uppdaterad den 20/04/2016

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen