Hur man enkelt för över musik till SD-kort
Kommentar

Hur man enkelt för över musik till SD-kort

Senast uppdaterad den 07/07/2015 av

Just nu är Samsung Galaxy S6 väldigt het på markanden. En utav de största fördelarna är den stora kapaciteten, den sträcker sig från 32GB till 128GB. Det är ingen överdrift att säga att det inbyggda minnet inte går att jämföra med andra på markanden. Fast dessa telefonerna är en minoritet. De flesta Android teleonerna har ett inbyggt minne på 1 GB, 2 GB, 8 GB eller 16 GB. Och ju fler filer som sparas på telefonen ju snabbare blir den full. När det här händer kan det hjälpa att vara utrustad med ett helt vanligt SD-kort. Det gör det dessutom enklare att överföra data från andra Android telefoner eftersom du oftast bara behöver flytta SD-korten från en telefon till en annan.

Många Android användare gör som jag och använder mycket av mitt utrymme för musik. Att överföra dem till ett SD-kort kommer skapa lite utrymme på telefonen. Och skulle du vilja överföra musik från en telefon till en annan så är ett SD-kort den perfekta lösningen. Därför vill vi nu ge dig några guider som beskriver hur man på enklast möjliga sätt överför musik till SD-kort.

Snabba sätt att överföra musik till SD-kort

1. Flytta musiken för hand

2. Överföringsverktyg

Det traditionella sättet: Föröver musik till SD-kort manuellt

Vissa Android telefoner har en förinstallerad filhanterar-app som listar all din data. Du kan öppna den, hitta musikfliken och välja de låtar som du vill flytta. Sen väljer du alternativet “Flytta till SD-kort”. Om din Android inte har appen kan du testa på följade sätt:

  1. Tryck på “Inställningar” -knappen. Klicka på “Lagring” under TELEFON och ENHETS-flikarna.
  2. Nu visas storleken på all din data, här syns allt ifrån appar, musik och foton till nedladdningar och andra filer. Under dem kan du klicka på alternativet “Frigör utrymme”.
  3. Efter att telefonen har skannats kommer du se en lista på alla föremål inklusive appar, galleri, musik och liknande. Välj “Musik”.
  4. Nu kommer en lista på all din musik visas. Markera de du vill bli av med och klicka på “Flytta till SD”.

musik för hand

På det här sättet kan du nu kopiera musik till SD-korty. Däremot så finns det så många olika Anroidmärken och olika versioner av Android och därför kan de detaljerade stegen skilja sig lite. Fast processen är ganska mycket detsamma.

Ett enklare sätt: Mobil överföring

Den ovan nämnda lösninen går inte att använda med unika Android telefoner. Och det är fortfarande för komplext att föra över musik för hand. Där presenterar jag nu en bättre och mycket enklare sätt att göra det.

Ladda ner

Apowersoft Phone Manager är en utav de bästa telefonhanteringsverktygen som finns just nu. Den har olika sätt för anslutning. Du kan ansluta din mobil till PC med både USB eller WiFi. Den stödjer dessutom både Android och iOS OS, vilket är väldigt ovanligt för liknande produkter. Som en professionell hanterar och överförare står den på många sätt ut i jämförelse med andra liknande appar. Du kan till exempel hantera alla sorters filer, såsom musik, bilder, videos, anteckningar, kontakter, meddelanden, appar, böcker och så vidare. Så, hur överför jag musik till SD-kort med den här appen? Det är bara till att följa guiden här under:

  1. Starta USB debugging på din Android enhet. Anslut den till PC. Tryck på “OK” när en popup dyker upp på telefonen.
  2. När du har anslutit dig klickar du på “Musik” -ikonen i huvudfönstret. Välj de låtar du vill flytta och tryck på “Exportera”.
  3. Exportera Musik

  4. Därefter skickas de till en mapp på din dator, klicka på “Arkiv” -knappen.
  5. Välj SD-kort. Hitta “Musik”-mappen. Klicka på importera och överför filerna till kortet.

Importera Musik

Med denna grymma applikationen kan du enkelt föra över musik till SD-kort. Och kan du skapa nya mappar när du importera så att du lättare kan hålla kolla på filerna på ditt SD-kort. Sanningen är att du utöver musik också kan flytta över dina foton till ett SD-kort.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 15 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillMobil Manager.Senast uppdaterad den 07/07/2015

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen