[ApowerPDF] Meddelande om Varumärkesuppgradering  
Kommentar

[ApowerPDF] Meddelande om Varumärkesuppgradering  

Senast uppdaterad den 09/08/2022 av

Kära ApowerPDF-användare,

ApowerPDF (PDF Redigerare) har följt våra användare i 5 år. Under denna period har vårt team kontinuerligt gjort uppdateringar för att ge användarna fler funktioner såsom redigering av PDF-dokument, konvertering, komprimering, OCR, etc.

På grund av förändringar i marknadsföringsstrategier, justeringar av affärsstruktur och andra faktorer, beslutar vi att uppgradera ApowerPDF (PDF Redigerare) till LightPDF.

Ladda ner LightPDF

LightPDF integrerar befintliga funktioner som redigering, konvertering och komprimering, och börjar med ett nytt varumärkeskoncept, visuell form och produktfunktion, som kommer att ge användarna en säkrare, stabilare, humaniserad och dynamisk mjukvarutjänst. Alla dessa ändringar kommer att göra det enkelt för användare att arbeta med PDF-filer.

Vanliga Frågor

Kan ApowerPDF(PDF Redigerare) fortfarande användas normalt efter varumärkesuppgraderingen?

Användare kan fortfarande ladda ner och använda ApowerPDF (PDF Redigerare), men vissa av funktionerna kan vara instabila. Vi kommer att sluta uppdatera och underhålla ApowerPDF (PDF Redigerare) samtidigt som vi håller LightPDF uppdaterad och utvecklad.

Ladda ner ApowerPDF

apowerpdf användargränssnitt

Kan ApowerPDF-medlemskap användas för LightPDF?

Kontona mellan LightPDF och ApowerPDF är inte kompatibla, så medlemmar kan inte använda de två programmen samtidigt. Du kan dock ge ditt beställningsnummer till LightPDF Supportcenter för att ändra ditt ApowerPDF-medlemskap till LightPDF.

Ladda ner LightPDF

① ApowerPDF (PDF Redigerare) Års- eller Månadsmedlemskap

Användare med ApowerPDF(PDF Redigerare) års- eller månadsmedlemskap kan skicka sitt ordernummer till LightPDF Supportcenter. Då konverterar vår kundtjänstrepresentant ditt medlemskap till LightPDF.

pricing plans of apowerpdf

② Apowerpdf (PDF Redigerare) Livstidsmedlemskap

Om du vill uppleva den mer stabila tjänsten som erbjuds av LightPDF, skicka ditt ordernummer till LightPDF Supportcenter genom att skicka in ett ärende. Vi ger dig en 2-årig LightPDF-medlemslicens. LightPDF kommer att upprätthålla långsiktiga uppdateringar och ständigt utveckla nya funktioner.

Kontakta Oss

LightPDF Supportcenter:Skicka ärende

Betyg:4.3 /5(baserad på 18 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillRedigera PDF.Senast uppdaterad den 09/08/2022

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen