Den Första Ljudinspelaren Kompatibel med macOS 10.14 Mojave
Kommentar

Den Första Ljudinspelaren Kompatibel med macOS 10.14 Mojave

Senast uppdaterad den 25/09/2018 av

Apple tillkännagav den femtonde huvudversionen av macOS, som heter macOS Mojave. Det finns några funktioner som sticker ut i det här nya systemet, inklusive Mörkt Läge, Dynamiskt Skrivbord, Nya Sekretessskydd och annat. Under tiden kan vissa appar kanske inte köras lika bra som de gjorde i äldre versioner av Mac-operativsystemet.

För att lösa problemen med kompabiliteten, släppte Apowersoft en signifikant uppgradering till Audio Recorder för Mac, som gör det möjligt för användare att spela in ljud från MacOS 10.14 och gör det till det första programmet som stöder inspelning på MacOS Mojave. Dessutom förbättras den relaterade ljudenheten avsevärt för att spela in ljud på Mac effektivt i hög kvalitet. Du kan få veta mer om den här nya versionen nedan.

Ladda ner

Nya Funktioner:

Hög Kompatibilitet i macOS Mojave

Den tidigare versionen av denna ljudinspelare är kompatibel med Mac-operativsystemet, inklusive OS X Yosemite, OS X El Capitan, macOS Sierra och macOS High Sierra. Nu har vi lagt till stöd för den nyligen släppta macOS Mojave i den här nya versionen. Följaktligen kan användare problemfritt spela in ljud på macOS 10.14 för att möta deras behov i olika aspekter.

spela in ljud

Innovativ Ljudinspelningsteknik

För att hjälpa användarna att få bättre ljudinspelning, tog vi bort Apowersoft Audio Device från dators systeminställningar i den nyligen släppta versionen. Med andra ord, den nya versionen av Audio Recorder för Mac använder innovativ ljudinspelningsteknik och lämnar inte Apowersoft Audio Device i systemets ljudingång/utgångsinställningar. Därför kommer användarna inte att bli förvirrade över att välja ljudenhet för att spela in systemljud.

Huvudfunktioner:

Fullfjädrad Ljudinspelare

Apowersoft Audio Recorder för Mac stöder inspelning av ljud från olika källor, inklusive datorns systemljud, mikrofon eller båda, vilket gör det möjligt att spela in online radio, ljudchatt, berättande etc. För att underlätta för användarna i inspelning kommer denna ljudinspelare också med en uppgiftsschemaläggare som kan spela in ljud automatiskt när du är borta från datorn.

Avancerad Ljudredigerare

Som en mångsidig och omfattande inspelare kommer den här applikationen också med en användbar ljudredigerare. Med den, kan du radera vilken del av ljudet som helst och spara resten som en fil. Om det är nödvändigt kan du också välja flera delar av ljudfilen i redigeraren och exportera flera filer separat.
redigera inspelat ljud

Kraftfull Ljudomvandlare

Dessutom har det här programmet även en inbyggd omvandlare som kan konvertera ljudfiler till format som MP3, WMA, M4A, OGG, FLAC, WAV etc. Det täcker alla stora filtyper du behöver och spelar upp den på vilken musikspelare eller mobilenhet som helst. Dessutom stöder den att slå samman flera filer i en.

konvertera ljud

Apowersoft Audio Recorder för Mac har gjort anmärkningsvärda framsteg när det gäller att förbättra användarnas ljudinspelningsupplevelse med hjälp av vår innovativa teknik. Dessutom är det den första appen som har stöd för inspelning av ljud på macOS Mojave. Det blir ditt förstahandsval om du letar efter ett ljudinspelningsverktyg. Hämta det enkelt här nedan och börja sedan använda det.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 17 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillOkategoriserade.Senast uppdaterad den 25/09/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen