Hur får man VID, PID från en enhet?

1

Vad är VID, PID?

VID är en förkortning för Vender ID och PID står för Prodct ID. Generellt sätt är en enhets VID och PID uppbyggt av en serie tecken, t.ex. VID_05A9&PID_2800. Det konkreta värdet visas under “-“. Värdet av VID och PID är faktiskt det unika ID av en USB-enhet som anslutits till ett Windows system. ID kan användas som information om en enhet, och “driver” för en enhet som är ansluten till en dator via USB beror på det.

2

Tillhandahåll VID, PID för att ansluta Apowersoft Phone Manager?

Innan du ansluter en enhet till Apowersoft Phone Manager via USB, måste en enhets “driver” vara installerad på datorn för att kunna upptäcka enhetsmodellen. När “driver” är installerad kommer Apowersoft Phone Manager ansluta direkt. Oftast kan mjukvaran installera “drivers” för enheter. Men på grund av för många olika enheter kan den inte garantera installation av alla sorters “drivers”.

Om du inte kan ansluta din enhet till Apowersoft Phone Manager, kan det vara så att vi inte har inkluderat din enhets “driver”. Du behöver endast tillhandahålla oss din enhets VID, PID. Apowersoft Phone Manager kan installera “driver” på din enhet korrekt, därefter kan du ansluta den till programvaran.

För att hjälpa oss lösa det här problemet på bästa sätt, hoppas vi att du kan tillhandagålla os med din enhets VID, PID.

3

Hur får jag tag på en enhets VID, PID?

i

Högerklicka Dator > klicka Egenskaper > Enhetshanteraren.

ii

Anslut din enhet till en dator > klicka på Android-telefon > högerklicka på Android Composite ADB gränssnitt > Egenskaper.

Steg 2 och få VID, PID från en enhet

iii

Klicka Detaljer > välj Hardware Ids under Egenskapen > kopiera gruppen av värden under > klistra sedan in det där du vill (om du inte kan kopiera det är det bara till att manuellt skriva ner respektive VID, PID).

Steg 3 och få VID, PID från en enhet

iv

Vänligen ange din enhetsmodell och VID, PID i följande formulär och skicka sedan in det.

Tack så mycket för hjälpen! Vill du ha en produkt från Apowersoft, är det bara att kontakta oss på support#apowersoft.com (Vänligen ersätt # med @), så skickar vi en registreringskod utan kostnad.

Betyg:4.3 /5(baserad på 11 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:ApowersofttillApowerManager, Mobil Manager.Senast uppdaterad den 18/01/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Guide

Hur får man VID, PID från en enhet?

Ladda ner

Jag slår vad om att du kommer gilla det!

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen