ApowerUnlock har släppts

Apowersoft har meddelat om en ny produkt – ApowerUnlock. Som namnet indikerar är det ett program som framförallt används för att låsa upp iPhone/iPad/iPod Touch skärmar och Apple ID när du har förlorat lösenordet, fått en använd eller andrahands iOS-enhet, eller när din iOS-enhet blir låst efter flera felaktiga lösenordsförsök. För att lära dig mer om ApowerUnlock kan du ladda ned det med knappen nedan och upptäcka alla de fantastiska funktionerna i den.

Gratis Nedladdning
ApowerUnlock har släppts

Utmärkande funktioner i ApowerUnlock

1. Enklaste gränssnittet

ApowerUnlock har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt, vilket gör den lättanvänd. Du får reda på hur du låser upp din iOS-skärm eller Apple ID genom att följa riktlinjerna och de tips som erbjuds på programmets gränssnitt.

2. Lås upp Apple ID busenkelt

ApowerUnlock erbjuder en enkel lösning för att låsa upp Apple ID. Det är också vanligt att du inte kommer ihåg iCloud-lösenordet för ditt Apple ID. I det här fallet kan du gå till iCloud för att hitta lösningar. Det kan dock ta mycket tid; när du använder ApowerUnlock kan du spara in den tiden. Med bara ett klick kan du starta upplåsningsprocessen; om du bara följer de enkla stegen på gränssnittet och konfigurerar inställningarna på din iOS-enhet, kommer du att kunna låsa upp iCloud eller Apple ID på ett par minuter.

Lås upp Apple ID

3. Lås upp iOS-skärm utan besvär

Det finns tillfällen där du glömt ditt iPhone/iPad skärmlösenord, och ApowerUnlock kan hjälpa dig med det. Det låter dig låsa upp din iPhone/iPad-skärm utan ett lösenord. Det fungerar också när du inte vet skärmlösenordet till iOS efter du fått en använd iPhone/iPad. Vidare så om din iPhone/iPad-skärm är trasig, så att du inte kan ange ett lösenord för att låsa upp skärmen, kan ApowerUnlock hjälpa dig. Oavsett anledningen så kan ApowerUnlock hjälpa dig med ditt problem.

Lås upp iOS-skärm

Slutsats

Avslutningsvis så är ApowerUnlock ett idealt program för att låsa upp iOS-skärm och Apple ID, oavsett hur den blivit låst. Om du har låst din iPhone/iPad/iPod Touch oavsiktligt, kan du vända dig till ApowerUnlock. Ladda bara ned det och kom igång med att låsa upp din iOS-skärm eller Apple ID.

Betyg:4.3 /5(baserad på 17 betyg)Tack för ditt betyg!
Postat avVilma Jarfjordden tillPressmeddelande och nyheter.Senast uppdaterad den 06/09/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Gratis Nedladdning

Jag slår vad om att du kommer att gilla det!